Lekker buiten op de minicamping

Bij Minicamping De Lindehoef geniet u optimaal van de natuur en het buitenleven. Wij bieden ruime plaatsen voor caravans, campers en tenten met alle voorzieningen. Denk aan schone toiletten, douches, wasmachine, warm water, riool- en stroomaansluitingen (max. 6 Amp.) en gratis wifi . Ook voor kinderen is er van alles te beleven; een trampoline, voetbalveld, springkussen, tafeltennistafel, kinderboerderij en veilige speeltoestellen. En natuurlijk volop vriendjes en vriendinnetjes voor urenlang speelplezier!

Eindeloos speelplezier

Aan vriendjes en vriendinnetjes geen gebrek bij SVR-minicamping De Lindehoef. En ze hebben alle ruimte in de zandbak, speeltuin, op de trampoline, het voetbalveld of het springkussen.

Keurig sanitair

Wij houden van netjes en schoon. En dat ziet u terug aan onze schone toiletten, ruime douches, wasmachine, warm water en stroom- en rioolaansluitingen.

Fijne kinderboerderij

Op onze kleine kinderboerderij Villa Lindehoef lopen konijnen, cavia's en pony's rond. En ze vinden het heerlijk om geknuffeld te worden. Leuk voor de kids én de dieren!


Ontdek de Brabantse gastvrijheid

Op Minicamping De Lindehoef maakt u kennis met authentieke Brabantse gastvrijheid. De familie Mutsaars beantwoordt al uw vragen en maakt het u graag naar de zin met een gezellig ‘bakske koffie’ en een praatje. Verder organiseren wij af en toe een bingo, barbecue of sportieve activiteit. En is het een dagje geen lekker weer, dan kunt u zich prima vermaken in onze gezellige recreatiezaal. Samen bijkletsen of wellicht een kaartje leggen met de andere gasten. In de directe omgeving vindt u supermarkten, speciaalzaken, talloze cafétjes, terrassen en betaalbare eetgelegenheden.

 

 

Prijzen minicamping

Ruime camping- of camperplaats: € 23,00 per nacht (2 pers., incl. € 2,10 toeristenbelasting)

Extra persoon: € 7,00

Per camping- of camperplaats is één diepvrieslade beschikbaar

 

Geschikt voor minder validen

Minicamping De Lindehoef biedt goede voorzieningen voor hulpbehoevende mensen

 

Honden welkom

 Aangelijnde honden zijn welkom op de camping

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze SVR-minicamping, bel dan Inge Mutsaars via 06 1212 9415 of Willy Mutsaars via 06 1290 5381. Mailen kan naar info@delindehoef.nl 

Minicamping & Paardenpension De Lindehoef
Stokske 11, 5066 CC  Moergestel

Inge Mutsaars: 06 1212 9415

Willy Mutsaars: 06 1290 5381